VLASTITA PROIZVODNJA

Proizvodimo gromobranski asortiman te perforirane limene kanale s priborom.

Image
Image
Image

Perforirani kabelski kanali i pribor

Perforirane pocinčane kabelske kanalice i pripadajući pribor proizvodimo u standardnim širinama od 50 do 600 mm, dužinama 2000 i 3000 mm i visine 30 do 75 mm. Prema namjeni objekta, na zahtjev korisnika i u skladu s našim tehnološkim mogućnostima, izrađujemo i druge oblike kabelskih kanala i pribora van standardnih dimenzija, oblika i nosivosti.

 
 

Pribor za gromobranske instalacije

Proizvodimo sve komponente gromobranske instalacije od toplovaljanog naknadno galvaniziranog lima, bakra i inoxa. Prema posebnim zahtjevima kupca i u skladu s našim tehnološkim mogućnostima izrađujemo i druge oblike gromobranske instalacije.

Nosači za klima uređaje

Nosači za klima uređaje izrađuju se u tri osnovne dimenzije: 420x420, 490x490 i 590x590 mm. Sve tri vrste nosača izrađuju se od lima koji je galvaniziran ili toplo pocinčan. Takve nosače možemo i naknadno plastificirati. Na zahtjev kupca i u skladu s našim tehnološkim mogućnostima izrađujemo nosače i u nestandardnim dimenzijama.

 
 

Stupci za ograde i vinograde

Proizvodimo ogradne, vinogradarske i sadne stupove iz visokokvalitetnog pocinčanog lima raznih dimenzija. Na zahtjev kupca stupovi mogu biti od inoxa ili vruće cinčani. U ponudi imamo i stabilizatore stupova, sidra za učvršćenje, zatezače žice i nabijače za stupove.